Introductie

Top  Volgende

 

Wat is Click2Call!

 

Click2Call (C2C) geeft u de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze uw telefoonboek te delen en via het internet te beheren.

U kunt via de centrale website gebruikers-accounts aanmaken en deze koppelen aan de toestellen van uw medewerkers. Daarnaast maakt u algemene groepen met contactpersonen aan die voor de verschillende medewerkers benaderbaar zijn.

 

 

Vervolgens logt iedere medewerker via haar eigen account in op het Click2Call systeem.

Iedere medewerker heeft naast toegang tot de voor haar geselecteerde groepen ook toegang tot een niet-gedeelde persoonlijke groep t.b.v. prive contacten.

Naast de mogelijkheid om met één enkele muisclick het nummer van de gewenste contactpersoon te bellen biedt Click2Call u ook een practische SMS mogelijkheid bij mobiele nummers. Het is namelijk veel sneller en makkelijker een SMS-bericht op de computer te typen, adressen te kopiëren en plakken in het bericht etc. dan dit op uw telefoon te doen.

 

 

 

Website

 

Op http://c2c.payeasy.nl voor CallEasy! gebruikers en voor de WaalCom aansluitingen op http://www.waalcom.nl/c2c kunt u toegang krijgen tot de Click2Call website.

Voor elk bedrijf is er één hoofdaccount aangemaakt met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als geldt voor de gewone statistieken sites (respectievelijk mijn.payeasy.nl en www.waalcom.nl voor de CallEasy! en WaalCom gebruikers).

 

 

 

Contact

 

Voor vragen, opmerkingen en eventuele storingen kunt u ons bereiken op:

 

0800-PAYEASY of 010-3000300.

 

 

Albert Plesmanweg 43 N-R

3088 GB  Rotterdam